Wash vegetables and fruits. Place all ingredients on the table for easy preparation. Thaw frozen shrimp in advance.
Вымойте овощи и фрукты. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Замороженные креветки заранее разморозьте.
Cut the cheese into thin slices, cut the pepper into slices.
Сыр нарежьте тонкими пластинками, перец нарежьте кружочками.
Remove the stems from the strawberries and cut them in half.
От клубники отделите плодоножки и разрежьте ее пополам.
Pour vegetable oil, the juice of one lime wedge and soy sauce into a separate container. Stir.
В отдельную емкость вылейте растительное масло, сок одной дольки лайма и соевый соус. Перемешайте.
Peel the shrimp and fry them in a frying pan on both sides until golden brown.
Очистите креветки и обжарьте их на сковороде с двух сторон до золотистого цвета.
Place the arugula in a salad bowl and pour the prepared sauce over it. Then add shrimp, strawberries and peppers. Add slices of cheese on top.
В салатницу выложите руколу и полейте ее приготовленным соусом. Затем положите креветки, клубнику и перец. Сверху добавьте пластинки сыра.
You can decorate the salad with sesame seeds.
Украсить салат можно семенами кунжута.