Prepare all the ingredients and place them on the table for easy use. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и разложите их на столе для удобства использования. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Mix 4/5 parts of sour cream, sugar, salt and one egg in a deep plate.
Смешайте в глубокой тарелке 4/5 части сметаны, сахар, соль и одно яйцо.
Then gradually add rye flour, add soda. It is better to extinguish the soda with vinegar first. Mix all ingredients well and knead the dough. Form the dough into a ball, wrap it in cling film and leave it in the refrigerator for 30 minutes.
Затем постепенно добавляйте ржаную муку, добавьте соду. Соду предварительно лучше погасить уксусом. Хорошо перемешайте все ингредиенты и замесите тесто. Сформируйте из теста шарик, обверните его пищевой пленкой и оставьте его в холодильнике на 30 минут.
In another bowl, make the curd filling. To do this, add the rest of the sour cream, sugar and a chicken egg to the cottage cheese. Mix all ingredients well.
В другой миске сделайте творожную начинку. Для этого к творогу добавьте остаток сметаны, сахар и куриное яйцо. Хорошо перемешайте все ингредиенты.
Take a clean baking dish and grease it with butter. Remove the rye dough from the refrigerator and spread it with your fingers along the bottom and sides of the pan. Place the dough in the form without filling in an oven preheated to 180 C for 10 minutes. This will allow the dough to bake and not absorb moisture from the curd filling. Then remove the pan with the dough from the oven. Place the curd filling into the dough.
Возьмите чистую форму для выпечки, смажьте ее сливочным маслом. Достаньте из холодильника ржаное тесто, распределите его пальцами по дну и стенкам формы. Отправьте тесто в форме без начинки в разогретую до 180 С духовку на 10 минут. Это позволит тесту пропечься и не забирать на себя влагу из творожной начинки. Затем вытащите форму с тестом из духовки. Положите в заготовку творожную начинку.
Bake rye cheesecake in an oven preheated to 180 C for 50 minutes. Once the baked goods are ready, cool them by removing the pan from the oven. Leave the baked goods for 5-10 minutes. Ready!
Выпекайте ржаную ватрушку в разогретой до 180 С духовке в течение 50 минут. Как только выпечка будет готова, остудите ее, вытащив противень из духовки. Оставьте выпечку на 5–10 минут. Готово!
Once the baked goods have cooled slightly from the oven, remove them from the baking sheet and place them on a nice plate. Serve rye cheesecake with cottage cheese for tea! Bon appetit!
После того, как выпечка слегка остыла после духовки, снимите ее с противня и выложите на красивую тарелку. Подавайте ржаную ватрушку с творогом к чаю! Приятного аппетита!