Prepare all the ingredients and place them on the table for easy use. Rinse the chicken fillet and mushrooms. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и разложите их на столе для удобства использования. Промойте куриное филе, грибы. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Prepare a cutting board and cut the breast fillet into small pieces. Then cut the mushrooms along the stem.
Подготовьте разделочную доску и нарежьте филе грудки маленькими кусочками. Затем вдоль ножки нарежьте шампиньоны.
Take a clean deep frying pan and grease it with vegetable oil. Place pieces of chicken fillet and chopped champignons into the pan. Add salt, ground black pepper, paprika and Provençal herbs to taste to the main ingredients. Mix the ingredients well.
Возьмите чистую глубокую сковороду, смажьте ее растительным маслом. В сковороду выложите кусочки куриного филе и нарезанные шампиньоны. Добавьте к основным ингредиентам соль, черный молотый перец, паприку и прованские травы по вкусу. Хорошо перемешайте ингредиенты.
Continue frying until the breast fillet and mushrooms are golden brown. Turn the gas down and cook over medium heat for 30 minutes.
Продолжайте обжаривать до появления золотистой корочки у филе грудки и шампиньонов. Сделайте газ тише и готовьте на среднем огне в течение 30 минут.
Thinly roll out the puff pastry without yeast on a clean surface, first sprinkling it with flour. Prepare a baking sheet and line it with parchment and a baking pan. Place a layer of dough into the mold and cut off those areas that extend beyond the edge. Then fill the dough pan with chicken and mushroom filling.
Тонко раскатайте слоеное бездрожжевое тесто на чистой поверхности, предварительно посыпав ее мукой. Подготовьте противень и выложите на него пергамент и форму для выпечки. В форму поместите пласт теста и срежьте те участки, которые выходят за край. Затем наполните форму с тестом начинкой из куриного филе и грибов.
Cover the filling with dough, thereby making a closed pie. Make several slits in the center and brush the top of the pie with egg yolk.
Накройте начинку тестом, тем самым сделайте закрытый пирог. В центре сделайте несколько насечек и смажьте яичным желтком верхушку пирога.
Bake the pie in an oven preheated to 180 C for 25 minutes. There should be a blush on the top of the pie, followed by a light golden crust. Ready!
Выпекайте пирог в заранее разогретой до 180 С духовке в течение 25 минут. На верхушке пирога должен появиться румянец, а затем легкая золотистая корочка. Готово!
Decorate the pie with sour cream and finely chopped herbs. Cut the chicken and mushroom pie into portions. Divide portions of the pie into bowls and serve as a first course! Bon appetit!
Украсьте пирог сметаной и мелконарезанной зеленью. Порционно нарежьте пирог с курицей и грибами. Разложите порции пирога по тарелкам и подавайте его в качестве первого блюда! Приятного аппетита!