Prepare all the ingredients and place them on the table for easy use. Thaw the chicken. Peel the onion. Preheat the oven to 200 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства использования. Разморозьте курицу. Почистите лук. Разогрейте духовку до 200 С.
Grate the cheese on a fine grater. Finely chop the onion and mushrooms. Cut the chicken into cubes approximately 1x1x1 cm.
Натрите сыр на мелкой терке. Мелко нарежьте лук и шампиньоны. Курицу нарежьте кубиками примерно 1х1х1 см.
In a deep bowl, mix together 1/3 of the grated cheese, flour, butter, salt and sugar. Stir and add 150 ml of milk.
В глубокой миске смешайте вместе 1/3 тертого сыра, муку, сливочное масло, соль и сахар. Перемешайте и добавьте 150 мл молока.
Make a ball from the resulting mass. Roll it out with a rolling pin. Transfer the resulting layer of dough into a baking dish, as shown in the photo. Place the dough in an oven preheated to 200 C for 10 minutes.
Из получившейся массы сделайте шарик. Раскатайте его скалкой. Переложите получившийся пласт теста в форму для запекания, как показано на фото. Отправьте тесто в разогретую до 200 С духовку на 10 минут.
Fry finely chopped onions and mushrooms in a frying pan until juice appears. Add chopped chicken. Salt and pepper to taste. Fry over medium heat for 3-5 minutes or until the chicken is golden brown.
Обжарьте на сковороде мелконарезанный лук и грибы, до появления сока. Добавьте нарезанную курицу. Посолите и поперчите по вкусу. Обжаривайте на среднем огне 3-5 минут или до появления на курице золотистой корочки.
Add sour cream to the pan. Stirring constantly, cook over low heat for another 2-3 minutes.
Добавьте в сковороду сметану. Постоянно помешивая, на медленном огне готовьте еще 2-3 минуты.
Transfer the contents of the pan into a baking dish. Sprinkle with remaining cheese.
Переложите содержимое сковороды в форму для запекания. Посыпьте оставшимся сыром.
Bake the julienne pie with mushrooms in an oven preheated to 200 C for 20–30 minutes. Ready!
Запекайте пирог жюльен с грибами в разогретой до 200 С духовке 20–30 минут. Готово!
Cool the dish to room temperature and cut into portions. Place portions on beautiful plates. Decorate the dish with herbs. Bon appetit!
Остудите блюдо до комнатной температуры и разрежьте на порционные кусочки. Выложите порции на красивые тарелки. Украсьте блюдо зеленью. Приятного аппетита!