Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Wash the cucumbers and greens well. Peel the garlic.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Хорошо помойте огурцы и зелень. Очистите чеснок от шелухи.
Place clean cucumbers in a bowl of water and leave for 100-120 minutes. This is necessary so that the cucumbers are crispy later!
Опустите чистые огурцы в миску с водой и оставьте на 100-120 минут. Это нужно для того, чтобы огурчики потом были хрустящие!
Place a small amount of dill and garlic cloves in the bottom of a clean 1 liter jar.
На дно чистой банки объемом 1 литр выложите небольшое количество укропа и зубчики чеснока.
Place the cucumbers vertically and tightly in the jar, add dill and 1 tablespoon of salt on top.
В банку вертикально и плотно уложите огурцы, сверху добавьте укропа и 1 столовую ложку соли.
Pour cold boiled water over the cucumbers and cover the jar with a lid. Leave the jar in the refrigerator for 3 days. Keep in mind that due to the fermentation process, foam and water will leak out of the jar. Place the jar in a deep plate so that all excess water ends up there. After three days, drain half the water and fill with clean boiled cold water. Seal the jar of cucumbers with a plastic lid. Ready!
Залейте огурцы холодной кипяченой водой и прикройте банку крышкой. Оставьте банку в холодильнике на 3 дня. Имейте в виду, что из-за процесса брожения из банки будет вытекать пена и вода. Поставьте банку в глубокую тарелку, чтобы вся лишняя вода оказалась там. Через три дня слейте половину воды и залейте чистую кипяченую холодную воду. Закройте банку с огурцами пластиковой крышкой. Готово!
Remove the cucumbers from the jar. Slice them vertically or cut them into circles. Place the pickled cucumber slices on a beautiful plate and serve. Bon appetit!
Вытащите огурцы из банки. Вертикально разрежьте их или нарежьте кружочками. Нарезку из соленых огурцов выложите на красивую тарелку и подавайте к столу. Приятного аппетита!