Prepare all the ingredients and place them on the table for easy use.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства использования.
Take a deep bowl and pour milk into it. Break one chicken egg here, add sugar and salt to taste. Mix the ingredients.
Возьмите глубокую миску и влейте в нее молоко. Сюда же разбейте одно куриное яйцо, добавьте сахар и соль по вкусу. Смешайте ингредиенты.
Add flour and soda to a deep bowl. Knead the elastic dough and leave it for 15 minutes.
Добавьте в глубокую миску муку и соду. Замесите эластичное тесто и оставьте его на 15 минут.
Prepare a clean surface for working with dough. Dust the table with flour and roll out the dough to 1cm thickness.
Подготовьте чистую поверхность для работы с тестом. Посыпьте стол мукой и раскатайте тесто пластом толщиной 1 см.
Using molds or a mug, cut out donut shapes.
С помощью формочек или кружки вырежьте заготовки пончиков.
Take a frying pan and pour vegetable oil into it. Place the donuts in the oil and fry them until golden brown, alternately on each side. Ready!
Возьмите сковороду и налейте в нее растительное масло. Положите в масло пончики и обжаривайте их до появления золотистой корочки поочередно с каждой стороны. Готово!
Place donuts on a paper towel. It should absorb excess oil after frying. Fried donuts are ready!
Выложите пончики на бумажную салфетку. Она должна впитать излишки масла после обжарки. Жареные пончики готовы!
Place the donuts on a nice plate and sprinkle with powdered sugar. Garnish the fried donuts with mint leaves. Bon appetit!
Выложите пончики на красивую тарелку и посыпьте сахарной пудрой. Украсьте жареные пончики листьями мяты. Приятного аппетита!