Prepare all the ingredients and place them on the table for easy use. Fry the required number of pancakes for the pie. Rinse the chicken fillet, mushrooms and herbs. Peel the onions.
Подготовьте все ингредиенты и разложите их на столе для удобства использования. Пожарьте необходимое количество блинов для пирога. Промойте куриное филе, грибы и зелень. Очистите репчатый лук от шелухи.
Take a cutting board and cut the breast fillet into medium-sized pieces. Then chop the mushrooms, chop the herbs and cut the onions into half rings.
Возьмите разделочную доску и нарежьте филе грудки кусочками среднего размера. Затем нарежьте грибы, покрошите зелень и полукольцами нарежьте репчатый лук.
Take a clean deep frying pan, grease it with vegetable oil and place a bed of onions on the bottom. Place pieces of chicken fillet on top, add salt and ground black pepper. Mix the ingredients well. Then place the chopped champignons in the pan.
Возьмите чистую глубокую сковороду, смажьте ее растительным маслом и выложите на дно подушку из репчатого лука. Сверху выложите кусочки куриного филе, добавьте соль и черный молотый перец. Хорошо перемешайте ингредиенты. Затем выложите в сковороду нарезанные шампиньоны.
Mix the ingredients in a deep frying pan and continue frying until the chicken fillet and onions are golden brown. Turn the gas down and cook over moderate heat for 25 minutes.
Перемешайте ингредиенты в глубокой сковороде и продолжайте обжаривать до появления золотистой корочки у филе курицы и репчатого лука. Сделайте газ тише и готовьте на умеренном огне в течение 25 минут.
Then add finely chopped herbs to the prepared pancake pie filling and pour cream there. Mix all ingredients well in the pan and cook for another 5-10 minutes.
Затем добавьте мелконарезанную зелень в готовящуюся начинку блинного пирога и туда же залейте сливки. Хорошо перемешайте все ингредиенты в сковороде и готовьте еще 5-10 минут.
Place the prepared pancake pie filling in a blender and blend until smooth.
Сложите готовую начинку для блинного пирога в блендер и измельчите ее до получения однородной массы.
Take a baking sheet and line the bottom with parchment. Using a mold, place the pancakes and filling from the blender in layers on the paper. The first and last layer must be lined with pancakes!
Возьмите противень и выложите его дно пергаментом. На бумагу же с помощью формы выкладывайте послойно блины и начинку из блендера. Первый и последний слой обязательно должны быть выложены блинами!
Place the pancake pie in the oven and bake it for 15 minutes at 180 degrees. Ready!
Отправьте блинный пирог в духовку и выпекайте его 15 минут при температуре 180 . Готово!
Decorate the pancake pie with grated cheese and finely chopped herbs. Cut the pancake pie with chicken and mushrooms into portions. Divide portions of the pie into bowls and serve as a first course! Bon appetit!
Украсьте блинный пирог тертым сыром и мелконарезанной зеленью. Порционно нарежьте блинный пирог с курицей и грибами. Разложите порции пирога по тарелкам и подавайте его в качестве первого блюда! Приятного аппетита!