Prepare the required amount of ingredients.
Подготовьте необходимое количество ингредиентов.
Cut the baguette into squares of a size convenient for you.
Порежьте багет квадратиками удобного для вас размера.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil, add future croutons, salt and pepper to taste, add your favorite spices - for example, Provençal herbs.
Раскалите сковороду с небольшим количеством растительного масла, выложите будущие гренки, посолите, поперчите по вкусу, добавьте любимые специи – например, прованские травы.
Fry the croutons until golden. Remove from heat, let cool and transfer to a storage container or serve with freshly prepared soup.
Обжаривайте гренки до золотистости. Снимите с огня, дайте остыть и переложите в емкость для хранения или подавайте к свежеприготовленному супу.
These croutons can be served with chicken broth or various cream soups: pumpkin, carrot, mushroom and others. You can prepare croutons for future use and store them in a tightly closed container in a dark, dry place.
Такие гренки можно подавать к куриному бульону или различным крем-супам: тыквенному, морковному, грибному и другим. Приготовить гренки можно впрок, а хранить в плотно закрытой таре в темном сухом месте.