Rinse the mushrooms and greens and dry with a paper towel. Drain the liquid from the marinated mushrooms. Peel the onion and garlic.
Шампиньоны и зелень ополосните и просушите бумажным полотенцем. С маринованных грибов слейте жидкость. Лук и чеснок очистите.
Cut the champignons and pickled mushrooms into small cubes.
Шампиньоны и маринованные грибы нарежьте мелким кубиком.
Chop the onion into small cubes.
Лук порубите мелким кубиком.
Crush the garlic with the flat side of a knife and chop.
Чеснок раздавите плоской стороной ножа и измельчите.
Chop the greens finely.
Зелень порубите мелко.
Heat a frying pan with butter and fry the onion and garlic for 3-5 minutes until golden.
Разогрейте сковороду со сливочным маслом и обжарьте лук с чесноком 3-5 минут до золотистости.
Add mushrooms to onions and garlic. Salt and pepper to taste. Add a little water and simmer.
Добавьте к луку и чесноку грибы. Посолите и поперчите по вкусу. Добавьте немного воды, тушите.
2 minutes before the end, add chopped herbs and stir.
За 2 минуты до конца добавьте рубленную зелень и перемешайте.
Serve the prepared mushroom appetizer in a deep salad bowl. Garnish with fresh herbs and sour cream.
Готовую грибную закуску подайте в глубокой салатнице. Украсьте свежей зеленью и сметаной.
This appetizer can be served on toast from Borodino bread or placed inside tartlets.
Такую закуску можно подать на гренках из бородинского хлеба или положить внутрь тарталеток.