Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables. Remove the transparent packaging from the sausages. Wash the greens.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте и очистите овощи от кожуры. Снимите прозрачную упаковку с сосисок. Помойте зелень.
Chop carrots, onions, fresh herbs and potatoes on a cutting board.
Нарежьте на разделочной доске морковь, репчатый лук, свежую зелень и картофель.
Take a saucepan and melt the melted cheese in it. Then add chopped onions to the cheese and fry until golden brown.
Возьмите кастрюлю и растопите в ней плавленый сыр. Затем добавьте к сыру нарезанный репчатый лук и потомите его до золотистого цвета.
Then add carrots, sliced sausage slices and potatoes to the pan.
Затем добавьте в кастрюлю морковь, нарезанные кружочки сосисок и картофель.
Pour water over the ingredients and bring it to a boil. Add sour cream, salt and black pepper to taste.
Залейте ингредиенты водой и доведите ее до кипения. Добавьте сметану, соль и черный молотый перец по вкусу.
Mix all the ingredients well and cook the soup for 10-15 minutes after the water boils again. Add finely chopped greens. Ready!
Хорошо перемешайте все ингредиенты и варите суп 10-15 минут после повторного закипания воды. Добавьте мелконарезанной зелени. Готово!
Take a beautiful plate and pour cheese soup with sausages into it. Add seasonings and spices as desired. You can serve the soup with fried bread in the form of crackers or croutons. Serve to the table. Bon appetit!
Возьмите красивую тарелку, порционно налейте в нее сырный суп с сосисками. По желанию добавьте приправ и специй. К супу можно подать обжаренный хлеб в виде сухарей или гренок. Подавайте к столу. Приятного аппетита!