Prepare all the ingredients and place them on the table for easy use. Set the oven to preheat to 200 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства использования. Поставьте духовку на разогрев до 200 С.
Take a clean deep bowl, put cottage cheese and flour in it. Break one chicken egg there. Mix the ingredients well until smooth.
Возьмите чистую глубокую миску, положите в нее творог и муку. Разбейте туда же одно куриное яйцо. Хорошо смешайте ингредиенты до получения однородной массы.
Add a small amount of sour cream to the dough and mix well.
Добавьте в тесто небольшое количество сметаны и хорошо перемешайте.
Prepare a clean baking sheet and place parchment paper on it. Form cheesecake blanks from the dough and make a depression in the center of each blank for the filling. Mix the remaining sour cream and cottage cheese, then put the mixture into the recess in the blanks as a filling. Brush the edges of future cheesecakes with yolk.
Подготовьте чистый противень и выложите на него пергамент. Сформируйте из теста заготовки ватрушек и сделайте в центре каждой заготовки углубление для начинки. Оставшуюся сметану и творог смешайте, затем положите смесь в углубление в заготовках в качестве начинки. Смажьте края будущих ватрушек желтком.
Bake the cheesecakes at 200 C for 25 minutes. PP-Cheesecakes are ready!
Выпекайте ватрушки при температуре 200 С в течение 25 минут. ПП-Ватрушки готовы!
Place PP Cheesecakes on a beautiful plate and serve them with tea! Bon appetit!
Выложите ПП-Ватрушки на красивую тарелку и подавайте их к чаю! Приятного аппетита!