Check all the required ingredients, rinse the pike fillet, tomatoes and lemon, prepare the work surface.
Проверьте все требуемые ингредиенты, промойте филе щуки, помидоры и лимон, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the lemon into thin slices.
Нарежьте лимон тонкими дольками.
Cut the chicken egg into quarters.
Нарежьте куриное яйцо четвертинками.
Boil the pike fillet with bay leaf and pepper for 10-15 minutes.
Отварите филе щуки с лавровым листом и перцем в течение 10-15 минут.
Strain the fish broth into a separate container, cool and dilute the gelatin in it.
Процедите рыбный бульон в отдельную емкость, остудите и разведите в нем желатин.
Cut the pike fillet into portions, after removing the bones, and place on a dish for aspic.
Нарежьте филе щуки на порционные кусочки, предварительно удалив косточки, и выложите на блюдо для заливного.
Add cherry tomatoes, lemon and chicken eggs to the fish.
Выложите к рыбе помидоры черри, лимон и куриные яйца.
Pour the dish with fish broth and refrigerate for 3-3.5 hours until completely frozen. The dish is ready!
Залейте блюдо рыбным бульоном и уберите в холодильник на 3-3,5 часа до полного застывания. Блюдо готово!
Garnish portions of pike aspic with fresh herbs. Bon appetit!
Украсьте порции заливного из щуки свежей зеленью. Приятного аппетита!