Prepare all the necessary ingredients, boil hard-boiled chicken eggs, peel the carrots, prepare the work surface.
Подготовьте все необходимые ингредиенты, отварите вкрутую куриные яйца, очистите морковь, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the pike perch fillet into portions.
Нарежьте филе судака на порционные кусочки.
Cut the carrots into circles and cut out stars to make the dish even more elegant.
Нарежьте морковь кружочками и вырежьте звездочки, чтобы блюдо стало еще наряднее.
Slice hard-boiled chicken eggs.
Нарежьте куриные яйца, сваренные вкрутую.
Prepare the broth for aspic. To do this, pour pike perch and carrots, as well as peppercorns and bay leaves with 1.5-2 liters of water and cook for 15 minutes, skimming off the foam as necessary.
Приготовьте бульон для заливного. Для этого залейте судака и морковь, а также перец горошком и лавровый лист 1,5-2 литрами воды и варите в течение 15 минут, снимая по мере необходимости пенку.
Pour the broth into a separate container and dilute the gelatin in it.
Слейте бульон в отдельную емкость и разведите в нем желатин.
Place the pike perch fillet and carrots in a baking dish.
Выложите в форму для заливного филе судака и морковь.
Also garnish the dish with halved chicken eggs and red caviar.
Также украсьте блюдо половинками куриных яиц и красной икрой.
Carefully pour the broth over the ingredients.
Аккуратно залейте ингредиенты бульоном.
Place the aspic in the refrigerator for 3 hours until completely set.
Уберите заливное в холодильник на 3 часа до полного застывания.
Place the aspic among serving plates, garnish with lemon and herbs and serve. Bon appetit!
Разложите заливное по порционным тарелкам, украсьте лимоном и зеленью и подавайте к столу. Приятного аппетита!