Check all the necessary ingredients, wash and peel the vegetables, clean the sausages, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте и очистите овощи, очистите сосиски, подготовьте рабочую поверхность.
Chop the carrots and onions.
Нарежьте морковь и репчатый лук.
Cut the potatoes into medium-sized pieces and the sausages into circles.
Нарежьте картофель на кусочки среднего размера, сосиски – кружками.
Fry onions and carrots in a preheated frying pan with the addition of vegetable oil.
Обжарьте репчатый лук и морковь на предварительно разогретой сковороде с добавлением растительного масла.
Add chopped potatoes and sausage to the pan.
Добавьте на сковороду нарезанный картофель и сосиски.
Add paprika, salt and pepper to taste, and sauce to the vegetables and sausages.
Добавьте к овощам и сосискам паприку, соль и перец по вкусу, а также соус.
Carefully pour a glass of warm boiled water into the frying pan and simmer under a closed lid over low heat for 30-35 minutes.
Аккуратно влейте на сковороду стакан теплой кипяченой воды и тушите под закрытой крышкой на маленьком огне в течение 30-35 минут.
The dish is ready! Bon appetit!
Блюдо готово! Приятного аппетита!
Divide the dish among serving plates and garnish with thinly sliced leeks.
Разложите блюдо по порционным тарелкам и украсьте тонко нарезанным луком-пореем.