Rinse the potatoes and eggs well under running water, prepare all the necessary ingredients.
Хорошо промойте под проточной водой картофель и яйца, подготовьте все необходимые ингредиенты.
Peel the potatoes and cut into pieces of any size.
Картофель очистите от кожуры и нарежьте кусками произвольного размера.
Place a saucepan with broth over medium heat, place the potatoes in it, bring to a boil, reduce the heat and leave the potatoes to cook for 20 minutes.
На средний огонь поставьте кастрюлю с бульоном, выложите в него картофель, доведите до кипения, убавьте огонь и оставьте вариться картофель в течение 20 минут.
After 20 minutes, add sorrel to the potatoes, stir, cook for 3-4 minutes.
Через 20 минут выложите к картофелю щавель, перемешайте, поварите 3-4 минуты.
In a bowl, lightly whisk the eggs and pour them into the hot soup in a thin stream, stirring continuously. Season the soup with salt and pepper to taste. Let it warm up for a couple more minutes and remove from heat. You can serve it to the table!
В миске слегка взболтайте яйца и влейте их в горячий суп тонкой струйкой, непрерывно помешивая. Суп посолите, поперчите по вкусу. Дайте прогреться еще пару минут и снимайте с огня. Можно подавать к столу!