Peel the onions, garlic and ginger. Remove the seeds from the chili peppers. Prepare the remaining ingredients.
Очистите репчатый лук, чеснок и имбирь. Из перца чили удалите семечки. Подготовьте остальные ингредиенты.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Finely chop the garlic and grate the ginger on a small grater. Chop the chili pepper into thin rings.
Мелко порубите чеснок, имбирь натрите на маленькой терке. Перец чили нашинкуйте тонкими колечками.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onions over medium heat for 5 minutes until translucent and golden brown.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте репчатый лук на среднем огне в течение 5 минут до прозрачного золотистого состояния.
Add garlic, ginger and chili pepper to the pan. Mix everything and sauté for another 3 minutes.
Добавьте в сковороду чеснок, имбирь и перец чили. Все перемешайте и пассеруйте еще 3 минуты.
Heat the apple cider vinegar in a saucepan. Add brown sugar and stir thoroughly until completely dissolved.
В ковшике подогрейте яблочный уксус. Добавьте коричневый сахар и тщательно перемешайте до его полного растворения.
Add sauteed vegetables, soy sauce, tomato paste and starch to the ladle. Mix everything thoroughly.
Добавьте в ковшик пассерованные овощи, соевый соус, томатную пасту и крахмал. Всё тщательно перемешайте.
Cook the sauce, stirring, for another 5-7 minutes. It should thicken. Taste it and add a pinch of salt if necessary.
Варите соус, помешивая, еще 5-7 минут. Он должен загустеть. Попробуйте его и, если нужно, добавьте щепотку соли.
The nugget sauce is ready.
Соус для наггетсов готов.