Peel the garlic. Remove leaves from thyme and rosemary. Prepare the remaining ingredients. Preheat oven to 200°C.
Очистите чеснок. Оберите листья с тимьяна и розмарина. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 200 °С.
Cut the baguette into 1 cm thick slices.
Нарежьте багет ломтиками толщиной 1 см.
In a bowl, combine olive oil, garlic, basil, salt, black pepper, thyme and rosemary leaves.
В миске соедините оливковое масло, чеснок, базилик, соль, черный перец, листья тимьяна и розмарина.
Beat everything with an immersion blender until smooth.
Взбейте все при помощи погружного блендера до однородной консистенции.
Place camembert and baguette slices in a baking dish.
Выложите камамбер и ломтики багета в форму для запекания.
Drizzle the flavored oil over the cheese and bread.
Полейте сыр и хлеб ароматным маслом.
Send everything to bake in the oven for 5-7 minutes.
Отправьте всё запекаться в духовку на 5-7 минут.
Garnish the dish with rosemary sprigs. Toasts with Camembert are ready.
Украсьте блюдо веточками розмарина. Гренки с камамбером готовы.