Peel the onions. Rinse the chicken fillet with cold water and pat dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Очистите репчатый лук. Куриное филе ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 180 °С.
Cut the onion into thin half rings.
Нарежьте репчатый лук тонкими полукольцами.
Cut the chicken fillet into small pieces 1 cm thick.
Куриное филе нарежьте небольшими кусочками толщиной 1 см.
In a deep bowl, combine chicken eggs, mayonnaise and sour cream. Shake everything with a whisk.
В глубокой миске соедините куриные яйца, майонез и сметану. Взболтайте все венчиком.
Gradually add sifted flour, as well as salt and soda. Mix everything. The consistency of the dough should resemble thick sour cream.
Постепенно добавьте просеянную муку, а также соль и соду. Всё перемешайте. Консистенция теста должна напоминать густую сметану.
Grease a baking dish with vegetable oil. Pour some dough into the bottom.
Смажьте форму для запекания растительным маслом. Налейте на дно немного теста.
Place chicken pieces on the dough in an even layer. Salt and pepper it to taste.
Выложите на тесто кусочки курицы равномерным слоем. Посолите и поперчите ее по вкусу.
Place onions on top of the chicken.
Сверху на курицу выложите репчатый лук.
Fill everything with the remaining dough.
Залейте все оставшимся тестом.
Place the pie in the oven for 40 minutes.
Отправьте пирог выпекаться в духовку на 40 минут.
Chicken jellied pie is ready. Bon appetit!
Заливной пирог с курицей готов. Приятного аппетита!