Measure out all ingredients. Wash the cabbage and remove any bad leaves. Rinse and dry the dill.
Отмерьте все ингредиенты. Помойте капусту и удалите у нее плохие листья. Ополосните и просушите укроп.
Chop the cabbage into thin strips.
Нашинкуйте капусту тонкой соломкой.
Finely chop the dill.
Укроп мелко порубите.
In a deep bowl, combine eggs, milk and sour cream. Mix with a whisk.
В глубокой чаше соедините яйца, молоко и сметану. Перемешайте при помощи венчика.
Add sifted flour, baking powder, salt and sugar to the bowl. Mix everything thoroughly. The consistency of the dough should be similar to not too thick sour cream.
Добавьте в чашу просеянную муку, разрыхлитель, соль и сахар. Всё тщательно перемешайте. Консистенция теста должна быть похожа на не слишком густую сметану.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Pour some batter into the bottom and spread it over the entire surface of the pan.
Разогрейте сковороду и влейте растительное масло. Налейте на дно немного теста и распределите его по всей поверхности сковороды.
Lay out the cabbage. Salt, pepper and sprinkle with dill.
Выложите капусту. Посолите, поперчите ее и посыпьте укропом.
Fill the filling with the remaining dough.
Залейте начинку оставшимся тестом.
Cover the pie with a lid and fry over low heat for about 15-20 minutes. Then turn it over and cook for another 15 minutes.
Накройте пирог крышкой и жарьте на медленном огне примерно 15-20 минут. Затем переверните его и жарьте еще 15 минут.
Jellied pie with cabbage is ready. Bon appetit!
Заливной пирог с капустой готов. Приятного аппетита!