Peel the potatoes, onions and garlic. Prepare the remaining ingredients.
Очистите картофель, лук и чеснок. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the potatoes into small 1cm cubes.
Нарежьте картофель небольшими кубиками размером 1 см.
Bring the water in a saucepan to a boil and add the potatoes. Cook it, periodically skimming off the foam.
Доведите воду в кастрюле до кипения и отправьте в нее картофель. Варите его, периодически снимая пену.
Meanwhile, cut the onion into thin half rings.
Тем временем нарежьте репчатый лук тонкими полукольцами.
Finely chop the garlic and parsley.
Мелко нарубите чеснок и петрушку.
Fry the onion in butter for 5 minutes until golden brown.
Обжарьте лук на сливочном масле в течение 5 минут до золотистого цвета.
Add the garlic to the onion and cook for another 1 minute.
Добавьте к луку чеснок и жарьте еще 1 минуту.
When the potatoes are half cooked, add milk, fried onions and garlic to the pan.
Когда картофель дойдет до полуготовности, добавьте в кастрюлю молоко, обжаренные лук и чеснок.
When all the ingredients are ready, add salt and pepper to the soup to taste. Add parsley at the very end.
Когда все ингредиенты будут готовы, посолите и поперчите суп по вкусу. В самом конце добавьте петрушку.
Milk soup with potatoes is ready. Bon appetit!
Молочный суп с картошкой готов. Приятного аппетита!