Wash and peel the vegetables. Soak the beans for 2 hours. Cut white bread into slices and dry them a little in a toaster or oven. Boil the eggs, cool, peel and cut into small cubes.
Помойте и почистите овощи. Фасоль замочите на 2 часа. Нарежьте белый хлеб на ломтики и немного подсушите их в тостере или духовке. Сварите яйца, остудите, почистите и нарежьте небольшими кубиками.
Prepare the vegetables. Cut the pepper into cubes, the onion into half rings, chop the tomatoes and garlic.
Подготовьте овощи. Нарежьте перец кубиками, лук — полукольцами, помидоры и чеснок измельчите.
Prepare lecho. Place a saucepan with water and beans over medium heat, bring to a boil and cook for about 40 minutes. Then add onions, peppers and tomatoes, cook for another 20 minutes, stirring. Next, add butter, salt, pepper, sugar, garlic and cook for another 10 minutes. Pour in the vinegar and let the lecho stand for 5 minutes, and then put it into jars.
Приготовьте лечо. Кастрюлю с водой и фасолью поставьте на средний огонь, доведите до кипения и варите около 40 минут. Затем добавьте лук, перец и помидоры, варите еще 20 минут, помешивая. Далее добавьте масло, соль, перец, сахар, чеснок и варите еще 10 минут. Влейте уксус и дайте лечо постоять 5 минут, а затем разложите его по банкам.
Serve lecho with chopped boiled egg and white bread.
Подавайте лечо с измельченным вареным яйцом и белым хлебом.