Wash the apple and kiwi and dry with a paper towel. Peel the kiwis and cut off the ends. Remove the core from the apple. Thaw the puff pastry. Preheat the oven to 180°C.
Яблоко и киви помойте и просушите бумажным полотенцем. Киви очистите от кожуры и отрежьте у них кончики. У яблока удалите сердцевину. Разморозьте слоеное тесто. Разогрейте духовку до 180 °С.
Cut the apple into small cubes measuring 5-10 mm.
Яблоко нарежьте мелким кубиком размером 5-10 мм.
Cut the kiwi into small cubes.
Киви нарежьте мелким кубиком.
Sprinkle the table with flour and roll out the dough to a thickness of 3-4 mm.
Стол присыпьте мукой и раскатайте тесто до толщины 3-4 мм.
Place the apple and kiwi filling in the middle of the dough sheet. Sprinkle the fruit with sugar. Fold opposite edges of dough over.
На середину листа теста выложите начинку из яблока и киви. Посыпьте фрукты сахаром. Заверните противоположные края теста.
Twist opposite edges together like candy wrapper. You should end up with a boat filled with filling. Cut off excess dough...
Скрутите между собой противоположные края, словно конфетную обертку. У вас должна получиться лодочка с начинкой. Лишнее тесто отрежьте..
Cover a baking sheet with parchment, grease with vegetable or butter and place a boat on it.
Застелите противень пергаментом, смажьте растительным или сливочным маслом и выложите на не него лодочку.
Send the boat to bake in the oven for 20-30 minutes until golden brown.
Отправьте лодочку выпекаться в духовку на 20-30 минут до румяной корочки.
The boat with apples and kiwi is ready. Sprinkle the baked goods with powdered sugar. Bon appetit.
Лодочка с яблоками и киви готова. Посыпьте выпечку сахарной пудрой. Приятного аппетита.
The filling can be even more interesting if you replace the apples with a pear, and take ripe mango instead of kiwi.
Начинка может быть еще интересней, если яблоки заменить грушей, а вместо киви взять спелый манго.