Wash the vegetables and herbs, peel the garlic.
Промойте овощи и зелень, очистите чеснок.
Thinly trim the sides of the skin. Important: you don’t need to peel the whole zucchini. Cut into slices and add salt.
Тонко срежьте кожицу по бокам. Важно — весь кабачок чистить не нужно. Нарежьте на слайсы и подсолите.
Add a drop of oil to the pan and spread over the entire surface. Cut one clove of garlic into slices and fry a little.
Добавьте на сковороду капельку масла и распределите по всей поверхности. Один зубчик чеснока разрежьте на дольки и немного обжарьте.
Remove the garlic from the pan and start frying the slices over medium heat on both sides.
Уберите чеснок со сковороды и начните обжаривать слайсы на среднем огне с двух сторон.
While the zucchini is roasting, make the filling. Cut the ham and tomato into small cubes. Grate the cheese and finely chop the dill. Crush two cloves of garlic through a press. Add sour cream and stir.
Пока жарится кабачок, сделайте начинку. Порежьте ветчину и помидор на маленькие кубики. Натрите сыр на терке и мелко порежьте укроп. Два зубчика чеснока раздавите через пресс. Добавьте сметану и перемешайте.
Take a suitable dish (it can be of any shape) and lay out the slices from the middle to the edges.
Возьмите подходящее блюдо (оно может быть любой формы) и выкладывайте слайсы от середины к краям.
Place the filling in the middle and cover with the zucchini, forming a braid.
В середину положите начинку и накройте кабачками, формируя косичку.
It is better to serve this cake immediately after cooking, fresh and slightly warm. You can also decorate it with tomato and herbs if desired!
Подавать такой тортик лучше сразу после готовки, свежим и слегка теплым. А еще его можно украсить помидором и зеленью по желанию!