Prepare and measure all ingredients.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты.
Mix the liquid ingredients for the dough in one container and the dry ingredients in another.
Смешайте в одной емкости жидкие ингредиенты для теста, в другой — сухие.
Combine the mixtures and mix well.
Соедините смеси между собой и хорошо перемешайте.
Check the consistency of the dough: it should be like thick sour cream.
Проверьте консистенцию теста: она должна быть как у густой сметаны.
Grease a frying pan with oil, pour a ladle of 4-5 portions of dough and fry the pancakes.
Смажьте сковороду маслом, налейте половником 4-5 порций теста и обжарьте оладьи.
Fry the pancakes until golden brown on both sides. Be careful not to overdry them.
Прожарьте оладьи до румяной корочки с обеих сторон. Следите за тем, чтобы их не пересушить.
Decorate the finished pancakes with powdered sugar and serve with sour cream, jam, condensed milk or fresh berries.
Готовые оладьи украсьте сахарной пудрой и подавайте со сметаной, вареньем, сгущеным молоком или свежими ягодами.