Prepare all ingredients. Peel and chop the garlic.
Подготовьте все ингредиенты. Очистите и нарежьте чеснок.
Cook pasta in water until al dente.
Отварите пасту в воде до состояния аль денте.
Coarsely chop the asparagus and place it in the pan.
Крупно нарежьте спаржу и выложите ее на сковороду.
Pour cream over the asparagus, add garlic and salt and pepper to taste. Fry lightly.
Налейте к спарже сливки, добавьте чеснок и соль с перцем по вкусу. Слегка обжарьте.
Drain the water from the boiled pasta, place it in the pan with the asparagus and simmer until the cream has evaporated.
Слейте воду с отваренной пасты, выложите ее на сковороду к спарже и тушите до выпаривания сливок.
Place the finished asparagus pasta on a plate, garnish with grated Parmesan and fresh basil. Bon appetit!
Готовую пасту со спаржей выложите на тарелку, украсьте тертым пармезаном и свежим базиликом. Приятного аппетита!