Preheat the oven to 190°C.
Разогрейте духовку до 190°C.
Place oatmeal, nuts, cinnamon and baking powder in a container and stir.
Положите в емкость овсянку, орехи, корицу и разрыхлитель, перемешайте.
Whisk milk with eggs and maple syrup. Then combine the oatmeal and egg mixtures, mix thoroughly and leave for 20 minutes.
Взбейте молоко с яйцами и кленовым сиропом. Затем соедините смеси овсянки и яиц, тщательно перемешайте и оставьте на 20 минут.
Place half the berries in the bottom of the baking dish, add the egg-oat mixture, top with the remaining berries, and add sugar to taste. Bake for 25-30 minutes at 190°C.
Поместите половину ягод на дно формы для выпечки, добавьте яично-овсяную смесь, сверху выложите оставшиеся ягоды, добавьте сахар по вкусу. Выпекайте 25-30 минут при 190°C.