Chop the garlic. In a bowl, beat the egg with water. Grate the cheese on a medium grater.
Чеснок измельчите. В миске взбейте яйцо с водой. Сыр натрите на средней терке.
Add garlic, salt, pepper to sour cream and mix well.
В сметану добавьте чеснок, соль, перец и хорошо перемешайте.
Grease a sheet of lavash with sour cream sauce, distribute cheese, beans and/or corn, as well as herbs. Wrap the pita bread into an envelope shape.
Лист лаваша смажьте сметанным соусом, распределите сыр, фасоль и/или кукурузу, а также зелень. Заверните лаваш в форме конверта.
Dip the tortillas on all sides in the egg mixture. Heat a frying pan with butter and fry the flatbreads on all sides until golden brown.
Со всех сторон обмакните лепешки в яичной смеси. Разогрейте сковороду со сливочным маслом и обжарьте лепешки со всех сторон до золотистой корочки.