Chop the garlic and chili. Peel the carrots and cut into strips. Cook pasta according to package instructions.
Чеснок и чили измельчите. Морковь очистите и нарежьте соломкой. Пасту сварите, согласно инструкции на упаковке.
Prepare the sauce: In a bowl, combine vegetable oil, rice vinegar, soy sauce, Tabasco sauce and peanut butter.
Приготовьте соус: в миске смешайте растительное масло, рисовый уксус, соевый соус, соус Табаско и арахисовое масло.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the garlic and chili pepper for 2 minutes. Then add the carrots and cook until golden brown. Add the prepared spaghetti, hot-sweet sauce to the vegetables and mix well.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте чеснок с перцем чили 2 минуты. Затем добавьте морковь и готовьте до золотистого цвета. К овощам добавьте готовые спагетти, остро-сладкий соус и хорошо перемешайте.