Wash and peel the vegetables.
Помойте и почистите овощи.
Prepare the marinade. Pour vegetable oil and soy sauce into a bowl. Add the pressed garlic, salt, pepper and basil. Stir.
Подготовьте маринад. Налейте в посуду растительное масло и соевый соус. Добавьте пропущенный через пресс чеснок, соль, перец и базилик. Перемешайте.
Start marinating the eggplants. Cut the eggplants into thin slices and the onions into half rings. Mix them in a plate, pour over the marinade and refrigerate for 4 hours.
Начните мариновать баклажаны. Нарежьте баклажаны тонкими пластинами, а лук полукольцами. Смешайте их в тарелке, залейте маринадом и отправьте в холодильник на 4 часа.
Before cooking, you can additionally sprinkle the eggplants with lemon juice, sprinkle with marjoram or red pepper.
Перед готовкой можно дополнительно спрыснуть баклажаны лимонным соком, посыпать майораном или красным перцем.