Cut the cucumbers into small cubes. Wash the parsley and chop finely. Peel the garlic and pass through a press. Boil 1 egg for the sauce. To do this, place the egg in cold water and 1 minute after boiling, reduce the heat and cook for 7-8 minutes. It is important not to overcook the eggs, otherwise the white will become rubbery and the yolk will become covered with an unpleasant grayish coating. Prepare your blender.
Огурцы нарежьте мелкими кубиками. Петрушку помойте и мелко нарежьте. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Сварите 1 яйцо для соуса. Для этого положите яйцо в холодную воду и через 1 минуту после закипания, убавив огонь, варите 7-8 минут. Важно не переварить яйца, иначе белок станет "резиновым", а желток покроется неприятным сероватым налетом. Подготовьте блендер.
Prepare mayonnaise for the sauce. Pour the oil into the blender bowl, add mustard, lemon juice, salt, sugar and gently beat in the raw egg. Lower the blender to the bottom of the bowl and blend for 1 minute without lifting the blender from the bottom. Then lift and stir.
Приготовьте майонез для соуса. В чашу блендера влейте масло, добавьте горчицу, лимонный сок, соль, сахар и аккуратно вбейте сырое яйцо. Опустите блендер на дно чаши и взбивайте в течение 1 минуты, не отрывая блендер от дна. Затем поднимите и перемешайте.
Prepare the sauce. Crumble the egg yolk with a fork, add a couple of tablespoons of homemade mayonnaise and mix thoroughly until smooth. Add parsley and garlic to the sauce and add pickles. Stir the sauce.
Приготовьте соус. Яичный желток раскрошите с помощью вилки, добавьте пару ложек домашнего майонеза и тщательно перемешайте до однородности. Петрушку и чеснок добавьте в соус и всыпьте соленые огурцы. Перемешайте соус.
Serve tartar sauce with pickled cucumbers with fish dishes. Garnish the dish with a sprig of dill.
Подавайте соус тартар с маринованными огурцами к блюдам из рыбы. Украсьте блюдо веточкой укропа.