Wash the zucchini, remove the green stalk. Finely chop a bunch of cilantro, peel the garlic and pass through a press.
Кабачки промойте, удалите зеленую плодоножку. Пучок кинзы мелко нарежьте, чеснок очистите и пропустите через пресс.
Prepare the zucchini. Use a vegetable slicer to cut thin slices along the length of the vegetable. This cutting will allow the zucchini to marinate in a short time. Place the zucchini slices in a bowl and season with salt. Leave them for 30 minutes to release their juices.
Подготовьте кабачки. Овощерезкой нарежьте тонкие ломтики вдоль овоща. Такая нарезка позволит промариноваться кабачкам в короткий срок. Сложите слайсы кабачка в миску и приправьте солью. Оставьте их на 30 минут выпустить сок.
Prepare the marinade. Add garlic, oil and chopped cilantro to the liquid honey. Pour vinegar into the mixture and stir the ingredients. When the zucchini gives juice, pour it into the honey marinade.
Приготовьте маринад. К жидкому меду добавьте чеснок, масло и нарезанную кинзу. Влейте в смесь уксус и перемешайте ингредиенты. Когда кабачки дадут сок, влейте его к медовому маринаду.
Marinate zucchini with honey. Distribute the finished marinade over the zucchini slices. Make sure the marinade gets onto the surface of each slice. Leave to marinate for 2 hours.
Замаринуйте кабачки с медом. Готовый маринад распределите по кабачковым слайсам. Следите за тем, чтобы маринад попал на поверхность каждого ломтика. Оставьте мариноваться на 2 часа.
Serve ready-made marinated zucchini with honey as an appetizer for main courses. Before serving, garnish with fresh herbs.
Готовые маринованные кабачки с медом подавайте в качестве закуски к основным блюдам. Перед подачей украсьте свежей зеленью.