Cut the tomatoes into slices. Peel the onion and garlic. Chop the garlic with a knife, cut the onion into half rings, finely chop the greens.
Помидоры порежьте дольками. Очистите лук и чеснок. Измельчите ножом чеснок, лук порежьте полукольцами, мелко порубите зелень.
Start preparing the marinade. For the marinade, mix oil and vinegar in a bowl, add a spoonful of soy sauce, pepper and salt. Add sugar, coriander and half a spoonful of mustard to the marinade.
Приступите к приготовлению маринада. Для маринада в миске смешайте масло и уксус, влейте ложку соевого соуса, поперчите и посолите. Добавьте к маринаду сахар, кориандр и половину ложки горчицы.
Send the vegetables to marinate. In a large bowl, combine chopped tomatoes, onion half rings, minced garlic and herbs. Pour the marinade over the vegetable mixture and stir gently. Leave to marinate for 1 hour at room temperature. Next, stir and refrigerate for another 1 hour.
Отправьте овощи мариноваться. В большой миске смешайте нарезанные помидоры, полукольца лука, измельченный чеснок и зелень. Залейте овощную смесь маринадом и аккуратно перемешайте. Оставьте мариноваться на 1 час при комнатной температуре. Далее перемешайте и поставьте в холодильник еще на 1 час.
Serve pickled tomatoes with garlic as an appetizer. Before serving, tomatoes can be decorated with fresh herbs, such as a sprig of parsley or dill.
Подавайте маринованные помидоры с чесноком в качестве закуски. Томаты перед подачей можно украсить свежей зеленью, например веточкой петрушки или укропа.