Boil the chicken: cover the chicken breast with water, bring to a boil, skim off the foam. Add salt and simmer over low heat for 30 minutes. Boil chicken eggs at maximum heat for 10 minutes and cool in cold water. Then peel and cut into small cubes. Wash and dry the lettuce leaves on a clean towel. Wash the green onions and chop finely. Cut the pickled cucumbers into small cubes.
Отварите курицу: залейте куриную грудку водой, доведите до кипения, снимите пенку. Посолите и варите на медленном огне 30 минут. Куриные яйца отварите на максимальном огне в течение 10 минут и остудите в холодной воде. Затем очистите от скорлупы и нарежьте мелкими кубиками. Вымойте и обсушите на чистом полотенце листья салата. Зеленый лук промойте и мелко нарубите. Маринованные огурцы нарежьте мелкими кубиками.
Prepare the ingredients for the salad. Grate the hard cheese on a medium grater. Finely chop the boiled chicken breast.
Подготовьте ингредиенты для салата. Твердый сыр натрите на средней терке. Вареную куриную грудку мелко нарежьте.
Mix vegetables and chicken. In a deep salad bowl, combine chopped chicken, grated cheese, eggs and pickled cucumbers. Add salt and season the salad with mayonnaise. Stir gently and let sit for 15-20 minutes.
Смешайте овощи и курицу. В глубоком салатнике соедините нарезанную курицу, тертый сыр, яйца и маринованные огурцы. Добавьте соль и заправьте салат майонезом. Аккуратно перемешайте и дайте настояться 15-20 минут.
Line a deep salad bowl with fresh lettuce leaves, top with chicken and pickled cucumber salad and sprinkle with finely chopped fresh green onions.
Выложите глубокий салатник листьями свежего салата, сверху положите салат из курицы и маринованных огурцов и посыпьте мелко нарезанным свежим зеленым луком.