Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Pickled cucumbers in a bag Маринованные огурцы в пакете

Маринованные огурцы в пакете Pickled cucumbers in a bag

Pickled or pickled cucumbers are perhaps the most popular Russian appetizer. In the old days, cucumbers were pickled in large oak barrels, and nowadays not a single feast is complete without cucumbers. And good housewives always have several jars of crispy pickled cucumbers in their cellar or pantry. However, it is not always necessary to process jars for a long time and soak cucumbers in barrels. You can prepare cucumbers pickled in a bag with garlic in a quick way, and the appetizer will be ready in just a few hours.


Маринованные или солёные огурцы — пожалуй, самая любимая русская закуска. В старину их солили в больших дубовых бочках, и сегодня без огурцов не обходится ни одно застолье. А у хороших хозяек всегда в погребе или кладовке лежат несколько баночек хрустящих маринованных огурчиков. Но не всегда нужно долго ждать — можно приготовить огурцы, маринованные в пакете с чесноком по быстрому рецепту, и закуска будет готова уже через несколько часов.


Steps / Шаги:

  1. To better clean cucumbers before pickling them, soak them in cold water in a deep saucepan or basin for 30 minutes. Then rinse each cucumber under running water, scrubbing with a brush if necessary. Also soak the dill greens in a deep plate with cold water to get rid of residual soil, dust and small insects.
    Чтобы лучше отмыть огурцы перед тем, как их мариновать, замочите их в холодной воде в глубокой кастрюле или тазу на 30 минут. Затем промойте каждый огурец под проточной водой, при необходимости потерев щеткой. Зелень укропа также замочите в глубокой тарелке с холодной водой, чтобы избавиться от остатков земли, пыли и мелких насекомых.
  2. Prepare vegetables and herbs. Cut off the ends of clean cucumbers. If the fruits are large, then cut them into quarters. Shake off excess liquid from the washed dill and dry with paper towels. Cut off the dill stems and discard, and finely chop the branches with a knife. Peel the garlic, rinse and finely chop or pass through a garlic press.
    Подготовьте овощи и зелень. У чистых огурцов отрежьте кончики. Если плоды крупные, то порежьте их на четвертинки. Вымытый укроп стряхните от лишней жидкости и обсушите с помощью бумажных полотенец. Стебли укропа отрежьте и выбросите, а веточки мелко нашинкуйте ножом. Чеснок очистите от шкурки, сполосните и мелко нарежьте или пропустите через пресс для чеснока.
  3. Pickle the cucumbers. Place cucumbers in a clean and strong plastic bag, add chopped dill, chopped garlic, salt, sugar and pepper. Tie the bag tightly, leaving some air inside, and mix all the ingredients well. Place the bag of cucumbers on a plate and leave to marinate at room temperature for 4 hours. Store prepared cucumbers in the refrigerator.
    Замаринуйте огурцы. В чистый и крепкий полиэтиленовый пакет выложите огурцы, добавьте нарезанный укроп, измельченный чеснок, соль, сахар и перец. Плотно завяжите пакет, оставив немного воздуха внутри, и хорошо перемешайте все ингредиенты. Пакет с огурцами положите на тарелку и оставьте мариноваться при комнатной температуре на 4 часа. Готовые огурцы храните в холодильнике.
  4. Place the cucumbers in a deep plate and serve along with hot mashed potatoes and pieces of pickled herring. Pickled cucumbers can be served whole, or they can be cut into slices and mixed with chopped onions.
    Выложите огурцы в глубокую тарелку и подайте вместе с горячим картофельным пюре и кусочками маринованной селедки. Маринованные огурцы можно подать к столу целыми, а можно порезать кружочками и смешать с нарезанным репчатым луком.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому