Wash the eggs and potatoes. Peel the onions and garlic. Wash fresh dill and green onions well and dry. Finely chop the greens. Prepare the salad bowl.
Куриные яйца и картофель помойте. Репчатый лук и чеснок почистите. Свежий укроп и зеленый лук хорошо помойте и обсушите. Мелко порубите зелень. Подготовьте салатницу.
Prepare the dressing. Squeeze the garlic. Mix sour cream, mayonnaise, garlic, olive oil, French mustard and black pepper in a separate bowl. Leave for 10 minutes.
Подготовьте заправку. Выдавите чеснок. Смешайте в отдельной посуде сметану, майонез, чеснок, оливковое масло, французскую горчицу и черный перец. Оставьте на 10 минут.
Prepare the ingredients for the salad. Boil the eggs for 10 minutes, cool in cold water, cut into small cubes. Boil the potatoes for 30 minutes, cool, and cut into cubes. Finely chop the onions and cucumbers.
Приготовьте ингредиенты для салата. Яйца отварите в течение 10 минут, остудите в холодной воде, нарежьте небольшими кубиками. Картофель отварите в течение 30 минут, остудите, нарежьте кубиками. Репчатый лук и огурцы мелко порежьте.
Assemble the salad. In a salad bowl, combine chopped eggs, potatoes, cucumbers, onions and dressing. Mix well.
Соберите салат. В салатнице смешайте нарезанные яйца, картофель, огурцы, лук и заправку. Хорошо перемешайте.
Serve the salad garnished with chopped fresh herbs.
Подавайте салат, украсив его нарубленной свежей зеленью.