Wash the zucchini and parsley well and dry. Peel the garlic and pass through a press.
Кабачки и петрушку хорошо помойте, обсушите. Чеснок почистите и пропустите через пресс.
Prepare the marinade. Finely chop the parsley. In a separate bowl, combine apple cider vinegar, salt, chopped parsley, garlic and oil.
Подготовьте маринад. Зелень петрушки мелко измельчите. В отдельной миске смешайте яблочный уксус, соль, измельченную петрушку, чеснок и масло.
Prepare the zucchini. Cut the zucchini into thin slices. Cut the Adyghe cheese into large cubes. Mix zucchini and cheese in a separate bowl.
Подготовьте кабачки. Кабачок нарежьте тонкими кружочками. Адыгейский сыр нарежьте крупными кубиками. Смешайте в отдельной посуде кабачок и сыр.
Marinate the zucchini. Pour the marinade over the zucchini and cheese. Mix well. Cover with a lid or cling film. Place in the refrigerator for 2 hours.
Замаринуйте кабачки. Залейте кабачок с сыром маринадом. Хорошо перемешайте. Закройте крышкой или пищевой пленкой. Уберите в холодильник на 2 часа.
Serve pickled zucchini with cheese as an appetizer for barbecue.
Подавайте маринованные кабачки с сыром в качестве закуски к шашлыку.