Prepare ingredients for squash caviar with tomatoes. Wash and peel the zucchini, onions, and carrots. Cut the vegetables into pieces. Wash the tomatoes, dry and chop coarsely. Tip: If you want your squash caviar to have a slight sourness, choose plum tomatoes. To prepare a sweeter snack, “Ox Heart” tomatoes are suitable.
Подготовьте продукты для кабачковой икры с помидорами. Кабачки, лук, морковь помойте и почистите. Нарежьте овощи кусочками. Помидоры помойте, обсушите и крупно нарежьте. Совет: Если хотите, чтобы кабачковая икра получилась с легкой кислинкой, выбирайте сливовидные помидоры. Для приготовления более сладкой закуски подойдут помидоры сорта "Бычье сердце".
Prepare squash caviar with tomatoes. Pass the vegetables through a meat grinder and put on fire. Add salt, sugar, butter. Bring the mixture to a boil. Cook for 40 minutes over medium heat, stirring.
Приготовьте кабачковую икру с помидорами. Овощи пропустите через мясорубку и поставьте на огонь. Добавьте соль, сахар, масло. Доведите смесь до кипения. Варите 40 минут на среднем огне, помешивая.
Prepare caviar for storage. Pour the finished caviar into sterilized jars and seal tightly with lids.
Подготовьте икру к хранению. Готовую икру разлейте по стерилизованным банкам и плотно закупорьте крышками.
Serve ready-made squash caviar with tomatoes as an independent dish or as an appetizer with meat, fish, vegetables, and cereals.
Подавайте готовую кабачковую икру с помидорами как самостоятельное блюдо или как закуску к мясу, рыбе, овощам, крупам.