Prepare ingredients for squash caviar in a slow cooker. Wash the zucchini, peel and cut into small cubes. Peel the onion and garlic and chop. Wash the parsley, dry it and chop it finely. Grind the tomatoes in a blender. Tip: Young zucchini can be cut with the skin, since it is thin.
Подготовьте продукты для кабачковой икры в мультиварке. Кабачки вымойте, почистите от кожицы и нарежьте небольшими кубиками. Лук и чеснок очистите, измельчите. Петрушку помойте, обсушите и мелко нарежьте. Помидоры измельчить в блендере. Совет: Молодые кабачки можно резать вместе с кожицей, так как она у них тонкая.
Prepare squash caviar in a slow cooker. Turn on the "Multi-cook" mode, set the temperature to 160°C. In a multicooker bowl, heat 2 tbsp. l. oil and fry the onion for 5 minutes. Add zucchini, stir, cook for another 5 minutes. Reduce temperature to 120°C. Add the tomato pulp to the zucchini, add salt and pepper, stir and cook for 15 minutes. Add garlic and herbs. Stir the squash caviar and immediately turn off the multicooker.
Приготовьте кабачковую икру в мультиварке. Включите режим "Мультиповар", установите температуру 160°С. В чаше мультиварки разогрейте 2 ст. л. масла и обжарьте лук 5 минут. Добавьте кабачки, перемешайте, готовьте еще 5 минут. Убавьте температуру до 120°С. Выложите к кабачкам помидорную мякоть, посолите, поперчите, перемешайте и готовьте 15 минут. Добавьте чеснок и зелень. Перемешайте кабачковую икру и сразу же выключите мультиварку.
Prepare to serve. Transfer the squash caviar to a bowl, pour in the remaining oil, and let cool.
Подготовьте к подаче. Переложите кабачковую икру в миску, влейте оставшееся масло, дайте остыть.
Squash caviar is delicious spread on a slice of black bread or with pasta and scrambled eggs.
Кабачковую икру вкусно есть, намазав на ломтик черного хлеба или с макаронами и яичницей.