Rinse bell peppers, cherry tomatoes and arugula and dry with a paper towel. Remove the stem and seeds from the pepper. Peel the onion.
Болгарский перец, помидоры черри и руколу ополосните и просушите бумажным полотенцем У перца удалите плодоножку и семена. Лук очистите.
Cut the red onion into half rings.
Красный лук нарежьте полукольцами.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Cut the bell pepper into thin strips.
Болгарский перец нарежьть тонкой соломкой.
Cut the beef into strips.
Гоядину нарежьте соломкой.
Heat a frying pan with butter.
Разогрейте сковороду со сливочным маслом.
Fry the beef for 5 minutes until golden brown.
Обжарьте говядину 5 минут до румяной корочки.
Heat another frying pan and fry the onion for about 5 minutes until golden.
Разогрейте другую сковороду и обжарьте лук около 5 минут до золотистости.
Assemble the salad: in a bowl, combine the fried beef and onions, cherry tomatoes, peppers and arugula.
Соберите салат: в миске соедините обжаренные говядину и лук, черри, перец и руколу.
Season the salad with olive oil, salt and pepper and add dried herbs. Mix well.
Заправьте салат оливковым маслом, посолите, поперчите и добавьте сушеные травы. Хорошенько перемешайте.
The warm salad is ready. Place it on serving plates.
Теплый салат готов. Разложите его по порционным тарелкам.
The finished salad will be great tossed with teriyaki and sprinkled with sesame seeds.
Готовый салат будет здорово полить терияки и посыпать кунжутом.