Wash the tomatoes and dry with a paper towel. Preheat the oven to 70-90°C.
Помидоры помойте и просушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 70-90°C.
Cut the cherry in half, remove the seeds and excess pulp.
Черри разрежьте пополам, выньте семечки и лишнюю мякоть.
Cover a baking sheet with parchment, place cherry tomatoes on top, salt and pepper. Add a drop of olive oil to each tomato.
Противень застелите пергаментом, выложите сверху черри, посолите и поперчите. В каждую помидорку добавьте каплю оливкового масла.
Bake the tomatoes in the oven for 4-5 hours at 70-90°C.
Запекайте помидоры в духовке 4-5 часов при 70-90°C.
Pour olive oil into the bottom of the tomato jars, add garlic slices, rosemary, then tomatoes. Then pour olive oil over the tomatoes and add garlic and herbs. Alternating layers, fill the jar so that the tomatoes are covered with oil. These tomatoes can be stored in the refrigerator for up to six months.
На дно банок для помидоров налейте оливковое масло, выложите пластинки чеснока, розмарин, затем помидоры. Потом залейте помидоры оливковым маслом и выложите чеснок с травами. Чередуя слои, наполните банку так, чтобы помидоры были покрыты маслом. Хранить такие помидоры можно до полугода в холодильнике.