Cut the onion and champignons into strips.
Нарежьте лук и шампиньоны соломкой.
Add onions, carrots, bell peppers to a saucepan of water and bring to a boil. Add chicken legs and cook over medium heat for 15 minutes. Add bay leaf, pepper, cloves, salt and pepper the broth to taste. Cook for another 10 minutes.
В кастрюлю с водой добавьте лук, морковь, болгарский перец и доведите до кипения. Положите куриные окорочка и варите на среднем огне 15 минут. Добавьте лавровый лист, перец, гвоздику, посолите и поперчите бульон по вкусу. Варите еще 10 минут.
Fry the onion until golden brown in a mixture of butter and vegetable oil. Add salt and stir, cover the pan and simmer the onion for 15 minutes. Pour wine over the onions and fry for another 8-10 minutes.
Обжарьте лук до золотистой корочки на смеси сливочного и растительного масел. Посолите и перемешайте, накройте крышкой сковороду и томите лук 15 минут. Залейте лук вином и обжаривайте ещё 8-10 минут.
Fry the champignons until the liquid evaporates.
Обжарьте шампиньоны до испарения жидкости.
Cool the finished meat and cut it into strips. Add chicken to mushrooms and stir. Then add flour, salt, pepper, mix, add sour cream and mix again.
Остудите готовое мясо и нарежьте его соломкой. Добавьте курицу к шампиньонам и перемешайте. Следом засыпьте муку, посолите, поперчите, перемешайте, добавьте сметану и перемешайте еще раз.
Fill the portion molds with the resulting mixture, sprinkle cheese on top and bake in an oven preheated to 190°C for 8-10 minutes.
Заполните порционные формочки полученной смесью, сверху посыпьте сыром и выпекайте в заранее разогретой до 190 °С духовке в течение 8-10 минут.