Chop the greens finely.
Зелень порубите мелко.
Prepare the curd cream: in a bowl, mix the curd cheese, herbs, salt and pepper to taste.
Приготовьте творожный крем: в миске смешайте творожный сыр, зелень, соль и перец по вкусу.
Heat a dry frying pan and toast the ciabatta slices for 1 minute on each side.
Разогрейте сухую сковороду и подсушите ломтики чиабатты по 1 минуте с каждой стороны.
Then cook the scrambled eggs. In the same frying pan, melt the butter, pour in the eggs and stir them until the yolk mixes with the white. Season and stir continuously.
Затем приготовьте яичницу-болтушку. На той же сковороде растопите сливочное масло, влейте яйца и перемешайте их так, чтобы желток смешался с белком. Приправьте и непрерывно помешивайте.
Assemble the sandwiches. Grease the ciabatta slices with curd cream, add the mash and serve.
Соберите бутерброды. Ломтики чиабатты смажьте творожным кремо, выложите болтушку и подавайте.