Cut the onion into small cubes. Grate the cheese. Cut the baguette into thin slices.
Лук нарежьте мелким кубиком. Сыр натрите на терке. Багет нарежьте тонкими ломтиками.
Heat a thick-bottomed pan with butter, add the onion and simmer for 4 hours, stirring. The onion should change color to caramel.
Разогрейте кастрюлю с толстым дном со сливочным маслом, выложите лук и тушите 4 часа, помешивая. Лук должен изменить цвет на карамельный.
Add the heated broth and wine to the onions. Bring to a boil and add salt to taste. Cook for another 30 minutes over low heat.
Добавьте к луку подогретый бульон и вино. Доведите до кипения и посолите по вкусу. Варите ещё 30 минут, на слабом огне.
Preheat the oven to 180°C. Ladle the soup into serving bowls or pots, or into one large heat-resistant dish. Then place baguette slices on top and sprinkle with grated cheese. Bake in the oven for 5-7 minutes at 180°C.
Разогрейте духовку до 180°C. Разлейте суп по порционным тарелкам или горшочкам, или в одну большую термоустойчивую форму. Затем выложите сверху ломтики багета, посыпьте тертый сыром. Запекайте в духовке 5-7 минут при 180°C.