Wash the zucchini and dry with a paper towel. Remove the sun-dried tomatoes from the jar and dry slightly with a paper towel.
Кабачки (цукини) помойте и просушите бумажным полотенцем. Вяленые томаты достаньте из банки и немного просушите бумажным полотенцем.
Cut the zucchini into thin slices, pepper and salt on both sides, then brush with oil.
Кабачки (цукини) нарежьте тонкими пластинами, поперчите и посолите с обеих сторон, затем смажьте маслом.
Heat a frying pan and fry the zucchini on both sides of the zucchini for 2-3 minutes. Then remove from heat and pat them dry from excess oil with paper towels on both sides. Let cool 2 minutes.
Разогрейте сковороду и обжарьте цукини с обеих сторон цукини по 2-3 минуты. Затем снимите с огня и промокните их от лишнего жира бумажными полотенцами с обеих сторон. Дайте остыть 2 минуты.
Prepare the curd cream for the filling: in a bowl, mix the cheese, 2 tsp. olive oil, salt and pepper.
Приготовьте творожный крем для начинки: в миске смешайте сыр, 2 ч. л. оливкового масла, соль и перец.
Coat the cooled zucchini slices with curd cream, then place chopped sun-dried tomatoes and herbs on top. Roll up the rolls.
Остывшие ломтики цукини смажьте творожным кремом, затем выложите сверху измельченные вяленые томаты и зелень. Скрутите рулетики.