Grate the cheese on a fine grater. Cut the zucchini into thin strips, pour boiling water over it and leave for 30-40 seconds. Then pour over ice water. Crush the garlic with the flat side of the knife. Cut the tomatoes into cubes.
Сыр натрите на мелкой терке. Кабачки нарежьте тонкой соломкой, залейте кипятком и оставьте на 30-40 секунд. Затем обдайте ледяной водой. Чеснок раздавите плоской стороной ножа. Помидоры нарежьте кубиком.
Heat a frying pan with butter and fry the garlic for 15 seconds. Add tomatoes and cook for 1 minute.
Раскалите сковороду со сливочным маслом и обжарьте чеснок 15 секунд. Добавьте помидоры и жарьте 1 минуту.
Pour in the cream, bring to a boil and add spices to taste.
Влейте сливки, доведите до кипения и добавьте специи по вкусу.
Add the zucchini, stir thoroughly and remove from heat.
Добавьте кабачки, тщательно перемешайте и снимите с огня.