Wash the cherry and arugula and dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients specified in the recipe.
Черри и руколу помойте и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты, указанные в рецепте.
Chop the walnuts with a knife or in a mortar.
Грецкие орехи измельчите ножом или в ступке.
Chop the cherry in half.
Черри порубите пополам.
Cut the suluguni into 1 cm cubes. Pass the garlic through a press or chop finely with a knife.
Сулугуни нарежьте кубиком размером 1 см. Чеснок пропустите через пресс или измельчите мелко ножом.
Assemble the salad: mix arugula, suluguni, and cherry tomatoes in a deep bowl.
Соберите салат: в глубокой миске смешайте руколу, сулугуни, черри.
Season the salad with olive oil, add garlic, Provençal herbs, salt and pepper to taste. Stir.
Заправьте салат оливковым маслом, добавьте чеснок, прованские травы, соль и перец по вкусу. Перемешайте.
The salad is ready. Before serving, sprinkle the salad with nuts.
Салат готов. Перед подачей посыпьте салат орешками.
Sun-dried tomatoes and capers will fit perfectly into this salad.
В такой салат отлично впишутся вяленые томаты и каперсы.