Grate the cheese on a fine grater. Chop the onion and garlic. Cut the bacon into cubes.
Сыр натрите на мелкой терке. Лук и чеснок измельчите. Бекон нарежьте кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil. Season the chicken fillet with salt and pepper on both sides. Then fry the chicken for 7-9 minutes on each side. Set aside cooked chicken.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Куриное филе поперчите и посолите с обеих сторон. Затем обжарьте курицу по 7-9 минут с каждой стороны. Отложите готовую курицу.
In the same pan, fry the bacon strips, add the onion and garlic and cook until the onion is translucent. Pour in the cream and mix well. Add cooked chicken to the sauce.
На этой же сковороде обжарьте полоски бекона, добавьте лук и чеснок и готовьте до прозрачности лука. Влейте сливки и хорошо перемешайте. В соус добавьте готовое куриное мясо.