Chop the garlic. Cut the beef into thin slices. Divide the broccoli into florets. Boil the noodles.
Чеснок измельчите. Говядину нарежьте тонкими слайсами. Брокколи разделите на соцветия. Лапшу отварите.
Mix all the ingredients (olive oil, garlic, red wine vinegar, soy sauce, ground pepper, honey) for the marinade in a separate bowl, place the meat slices there and leave for 1-2 hours.
Смешайте все ингредиенты (оливковое масло, чеснок, красный винный уксус, соевый соус, молотый перец, мед) для маринада в отдельной миске, выложите туда слайсы мяса и оставьте на 1-2 часа.
Heat a frying pan with olive oil. Roll the beef in starch and then fry on both sides until golden brown. Set the meat aside.
Разогрейте сковороду с оливковым маслом. Обваляйте говядину в крахмале, а затем обжарьте с двух сторон до золотистой корочки. Отложите мясо в сторону.
Pour the broth into the same pan, add oyster sauce, ginger, sugar, garlic and bring to a boil, stirring continuously. Place the broccoli in the pan and simmer until done, covered.
В эту же сковороду влейте бульон, добавьте устричный соус, имбирь, сахар, чеснок и доведите до кипения, непрерывно помешивая. Выложите в сковороду брокколи и тушите до готовности под крышкой.
Add noodles and meat to the finished broccoli and mix gently.
К готовой брокколи добавьте лапшу, мясо и аккуратно перемешайте.