Bake green peppers in the oven for 35-40 minutes at 175°C. Remove the skin from the finished pepper and remove the seeds.
Зеленый перец запеките в духовке 35-40 минут при 175°C. С готового перца снимите кожицу, удалите семена.
Peel the cucumber. Cut the avocado in half, remove the pit, and scoop out the pulp with a spoon or knife.
Огурец очистите от кожуры. Авокадо разрежьте пополам, удалите косточку, выньте мякоть ложкой или ножом.
Prepare the soup: Place green pepper, cucumber, avocado, green onion, basil, juice of half a lime, salt, pepper, olive oil in a blender bowl and puree until smooth.
Приготовьте суп: в чашу блендера поместите зеленый перец, огурец, авокадо, зеленый лук, базилик, сок половины лайма, соль, перец, оливковое масло и пюрируйте до однородной консистенции.
Cool the finished soup in the refrigerator.
Готовый суп охладите в холодильнике.