Peel the apple, remove the seeds and cut into small cubes.
Яблоко очистите, удалите семечки и нарежьте мелким кубиком.
Prepare the dough: In a bowl, combine flour, baking powder, salt, yogurt, milk, egg and chocolate chips (chopped chocolate).
Приготовьте тесто: в миске смешайте муку, разрыхлитель, соль, йогурт, молоко, яйцо и шоколадные капли (измельченный шоколад).
Heat a frying pan with vegetable oil, scoop 1 tbsp. l. dough (= 1 pancake), place in a frying pan and fry for 2-3 minutes on each side. Repeat with all the dough.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, зачерпните 1 ст. л. теста (= 1 панкейк), выложите на сковороду и жарьте по 2-3 минуты с каждой стороны. Повторите со всем тестом.
Make the apple topping: Combine coconut oil, maple syrup, chopped apple and cinnamon in a saucepan and simmer for 8-10 minutes. Then remove from heat.
Приготовьте яблочный топпинг: в сотейнике смешайте кокосовое масло, кленовый сироп, измельченное яблоко и корицу и тушите 8-10 минут. Затем снимите с огня.